Ο Αρθούρος μας χρειάζεται - Ας μην τον προσπεράσουμε

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ένα κουτάβι ζωντανό νεκρό μετρούσε τις τελευταίες του στιγμές στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ. Από τότε μέχρι και σήμερα πέρασε σπίτια φιλοξενίας, πανσιόν, διαφορετικές διαγνώσεις ακόμα και επιστροφή από υιοθεσία.

Γιατί εκεί που πιστεύαμε πως τα τραύματά του θα ήταν παρελθόν και σύντομα θα βρισκόταν ένα σπίτι για εκείνον παρουσίασε επιληψία, και στην πορεία διαπιστώθηκε πως είναι και αυτιστικός...

Εξαιτίας αυτών ο Αρθούρος παρουσίαζε προβλήματα συμπεριφοράς και δυσκολία προσαρμογής στις κατά καιρούς φιλοξενίες του.

Δείτε βίντεο

Παλέψαμε και παλεύουμε μαζί του ένα χρόνο τώρα και πλέον μπορώ να πω πως έχει καταφέρει μια ποιότητα ζωής, αυτή τη λεπτή γραμμή που περιμέναμε να περάσουμε για να απορρίψουμε την επιλογή της ευθανασίας.

Τα θέματα του; Επιληψία για την οποία παίρνει αγωγή εφόρου ζωής και είναι ίσως το λιγότερο, ιδιόμορφο περπάτημα νευρολογικής φύσεως, και αυτιστική συμπεριφορά.

Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, δυσκολεύεται να εστιάσει την προσοχή του στην ανθρώπινη παρουσία, δεν θα μπορούσε να ζήσει σε διαμέρισμα και δεν δέχεται το λουρί.

Δείτε βίντεο

Θα ήταν ευτυχία να τον δούμε υιοθετημένο σε ένα σπίτι, με εξωτερικό χώρο απαραίτητα, εμπειρία και πολλή-πολλή αγάπη! Με τους άλλους σκύλους τα πηγαίνει περίφημα!

Μέχρι τότε όμως, φιλοξενείται επί πληρωμή την οποία έχουμε αναλάβει 3 άτομα και δυσκολευόμαστε πολύ να ανταπεξέλθουμε.

Ζητάμε αλληλέγγυους να βοηθάνε στην μηνιαία κάλυψη των εξόδων του (διαμονή+τροφή) τα οποία είναι 150 ευρώ.

Θα δοθεί λογαριασμός σε όποιον θέλει να βοηθήσει και φυσικά να τον επισκεφτεί στην Αθήνα όπου φιλοξενείται.

Τηλ. επικοινωνίας: 6986855759

Δείτε βίντεο


Προσθήκη νέου σχολίου