Ψάχνει σπίτι: Υπέροχο κουταβάκι, που ατύχησε και ταλαιπωρήθηκε πολύ

Ο μικρός Ντόμπι βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε αυτοκινητόδρομο σε χωριό των Ιωαννίνων, δίχως να ενδιαφερθεί κανένας, σε άσχημη κατάσταση, φοβισμένος δίχως τροφή και νερό πιθανότατα για ημέρες.

Μέχρι που βρέθηκε από εθελόντρια όπου και τον φρόντισε  για κάποιες ημέρες ενώ στην συνέχεια δόθηκε για υιοθεσία!

Δυστυχώς όμως τα βάσανα του μικρού Ντόμπι δεν τελείωσαν εκεί, καθώς η καινούρια του οικογένεια δεν αποδείχθηκε το σπιτάκι που περίμενε ο μικρός. Για μέρες βρισκόταν δεμένος κάτω από ένα δέντρο με ελάχιστη τροφή-νερό καθώς και από την ελλειπή απουσία ανθρώπινης παρουσίας.

Η οικογένεια που τον υιοθέτησε θεωρεί ότι έκανε το "καθήκον" της και παραβλέπει, πιθανώς από άγνοια, τις βασικές ανάγκες του νέου πια "μέλους" τις οικογένειας τους.

Ο μικρός Dobby περιμένει  το καινούργιο του σπιτάκι, που θα το αγαπάνε και θα του φέρονται όπως του αξίζει!

Είναι παιχνιδιάρης λόγω τη μικρής του ηλικίας (3 μηνών), θέλει να μάθει και να εξερευνήσει τον κόσμο, είναι έξυπνος και  ευγενικός, δεν φοβάται τους ανθρώπους, ούτε τα υπόλοιπα ζωάκια και θέλει να γίνουν όλοι φίλοι του!

Ο μικρούλης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Ιωάννινα, όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει στον αριθμό 6947867346, ή να επικοινωνήσει στο email: christinamarkopoulou031@gmail.com

Microchip: 934000011013239

Προσθήκη νέου σχολίου