Η ταλαιπωρημένη Σάρρα βγήκε νικήτρια - Χρειάζεται ακόμα τη βοήθειά μας!

Η Σάρρα (έτσι την ονομάσαμε) είναι πολύ καλύτερα. Έχει πάρει βάρος και έχει κατεβάσει γάλα για τα μωρά.

Στην αρχή, η Σάρρα έτρωγε πολύ λίγο γιατί είχε κλείσει το στομάχι της αλλά τώρα τρώει κανονική μερίδα. Δεν σας το κρύβω ότι πολλές φορές έχω ζηλέψει το φαγητό της και στα κλεφτά τσιμπάω κανένα μεζεδάκι.

Οι εξετάσεις της βγήκαν αρκετά καλές. Δεν πάσχει από κάποια ασθένεια, καλααζάρ-ερλιχίωση ή κάτι άλλο αλλά έχει πολύ χαμηλό αιματοκρίτη (18) και λίγο τσιμπημένα τα λευκά που προέρχεται από την ταλαιπωρία της.

Τα μωρά, αφού τα υποστηρίξαμε όσο μπορούσαμε με μπιμπερό για τις μέρες που δεν μπορούσε να τα ταΐσει η μαμά τους, τώρα είναι κοντά της και χαίρονται την αγάπη και το γάλα της.

Ένα από τα μωρά δεν το θέλει η Σάρρα κοντά της και αρνείται πεισματικά να δεχτεί και το μπιμπερό (φαντάζομαι τις επόμενες ώρες, η φύση θα κάνει την δουλειά της).

Διαβάστε την ιστορία της: Γέννησε... δεμένη σε δέντρο στο πουθενά!

Οι εξετάσεις και η περίθαλψη έγιναν στο κτηνιατρείο της κ. Σαρρή στο Λυγουριό Αργολίδας και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει:

Εθνική Τράπεζα

Δικαιούχος :Σαρρή Καικιλια

Αρ.Λογαριασμου 427/628297-05

IBAN GR0401104270000042762829705

Αιτιολογία: ''Σάρρα''

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση, ο καθένας με τον τρόπο του, και θα ενημερώνω για την πορεία της υγείας της Σάρρας και των μωρών.

Ζητώ συγγνώμη αν δεν απάντησα σε κάποιους αλλά το τηλέφωνο είχε πάρει στην κυριολεξία φωτιά με αποτέλεσμα να χάσω κάποιες κλείσεις.

Τέλος, καταλαβαίνω τον θυμό σας για το δίποδο που κατάντησε την Σάρρα σε αυτή την κατάσταση αλλά είναι άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και να καταριόμαστε όλο το χωριό.

Σε αυτό το χωριό, υπάρχουν άνθρωποι που ταΐζουν και περιθάλπουν ζώα, είναι κρίμα να τους καταριόμαστε επειδή είχαν την ατυχία να έχουν έναν τενεκέ για γείτονα.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944773252 (Στέλιος)

Προσθήκη νέου σχολίου